200 yıl hapisle yargılanan FETÖ’cü yakalandı « HABER PRESSE

9 Haziran 2024 - 10:34

200 yıl hapisle yargılanan FETÖ’cü yakalandı

Son Güncelleme :

08 juin 2024 - 7:02

Hak geldi batıl zail oldu
200 yıl hapisle yargılanan FETÖ’cü yakalandı

FETÖ/PDY’nin darbe girişimi sırasında, İstanbul’da bir vatandaşı tabanca ile vurarak şehit eden ve bazı vatandaşları da yaralayan Savaş Çiftçi, İzmir’in Seferihisar ilçesinde kaçma hazırlığındayken yakalandı. 200 yıl hapis cezası ile yargılandığı öğrenilen Çiftçi, cezaevine gönderildi

Seferihisar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri,  15temmuz 2016’da FETÖ/PDY’nin  darbe girişimi sırasında, İstanbul’da bir vatandaşı tabanca ile vurarak şehit eden ve bazı vatandaşları da yaralayan  savaş Çiftçi’nin ilçede olduğu bilgisini aldı.

Bu kapsamda titiz bir çalışma yürüten polis, Çiftçi’nin bir adreste saklandığını saptadı. Teknik ve fiziki takibi tamamlayan polis, savcılık talimatı ile Çiftçi’yi operasyonla gözaltına alındı.

İstanbul 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 200 yıl hapis cezasıyla yargılandığı öğrenilen Çiftçi,  polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, cezaevine gönderildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.