Baykar’dan bir ilk daha: Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı arasında yer aldı « HABER PRESSE

10 Haziran 2024 - 09:32

Baykar’dan bir ilk daha: Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı arasında yer aldı

Son Güncelleme :

09 juin 2024 - 7:53

Hak geldi batıl zail oldu
Baykar’dan bir ilk daha: Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı arasında yer aldı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Baykar’ın Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri olduğunu belirterek, « Son 3 yıldır savunma ve havacılık sektöründe açık ara ihracat lideriyiz. Türkiye ihracat tarihinde ilk kez bir savunma ve havacılık firması ilk 10 ihracatçı arasına girdi. » ifadesini kullandı

Savunma ve  havacılık sanayi sektöründe ihracat şampiyonu olan Baykar, Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı firmasından da biri oldu. Baykar’ın ödülü, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Haluk Bayraktar’a takdim edildi.

Haluk Bayraktar, konuya ilişkin X’teki açıklamasında, Baykar’ın Türkiye’nin en büyük 10 ihracatçı firmasından biri olduğunu, son 3 yıldır ise savunma ve havacılık sektöründe açık ara ihracat lideri olduklarını belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.