Katil İsrail, Tabiin Okulu’na her biri 900 kilogram olan 3 bomba attı « HABER PRESSE

11 Ağustos 2024 - 08:21

Katil İsrail, Tabiin Okulu’na her biri 900 kilogram olan 3 bomba attı

Son Güncelleme :

11 août 2024 - 6:42

Hak geldi batıl zail oldu
Katil İsrail, Tabiin Okulu’na her biri 900 kilogram olan 3 bomba attı

Gazze’deki hükümetin Medya Ofisi Genel Müdürü İsmail es-Sevabite, İsrail savaş uçaklarının Derec Mahallesi’nden 6 binden fazla yerinden edilmiş Filistinlinin barındığı Tabiin Okulu’na 3 büyük bombayla saldırı düzenlediğini belirtti.

Sevabite, saldırı anında 100 kişinin öldüğünü ve onlarca yaralının ise uzuvları tamamen kopmuş ve ağır yaralılardan oluştuğunu söyledi.

Sevabite, bu sayıda yaralıya müdahale edecek hiçbir hastane olmadığını vurgulayarak,  israil tarafından sağlık sisteminin tümden yok edildiği bir zamanda saldırının düzenlendiğine dikkati çekti.

Sağlık sektörünün bu vakalarla başa çıkmasının mümkün olmadığını hatırlatan Sevabite, gerekli ilaç, yatak, ekipman ve tıbbi sarf malzemeleri konusunda ciddi eksiklik yaşandığını vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.