Güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir « HABER PRESSE

4 Ağustos 2024 - 08:17

Güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir

Son Güncelleme :

04 août 2024 - 7:35

Hak geldi batıl zail oldu
Güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, « Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı, aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir. » dedi.

 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş, Afyonkarahisar’da Döğer Belediyesi tarafından gerçekleştirilen hizmetlerin toplu açılış törenindeki konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 22 yıldır milletten aldıkları güçle durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

« Biliyoruz ki ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkemiz doğrultusunda yapacağımız her hizmet, milletçe bizi güçlü kılacak, birlik ve beraberlik içinde gelişmemize katkı sağlayacaktır. » ifadesini kullanan Göktaş, bu anlayışla Bakanlık olarak kendi hizmet alanlarındaki her konuda toplumun tüm kesimlerini kapsayan bir anlayışla çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

Göktaş, « Türkiye’yi daha da güçlü, huzurlu ve refah içinde kılmak için tüm çalışmalarımızı aile odaklı bir bakış açısıyla yürütüyoruz. Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki güçlü aile demek, güçlü Türkiye demektir. » ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.