Ayasofya’nın minberine kılıçla çıkan Erbaş, İsrail’e meydan okudu: Zalimler mutlaka yenileceklerdir « HABER PRESSE

3 Ağustos 2024 - 19:30

Ayasofya’nın minberine kılıçla çıkan Erbaş, İsrail’e meydan okudu: Zalimler mutlaka yenileceklerdir

Son Güncelleme :

03 août 2024 - 5:37

Hak geldi batıl zail oldu
Ayasofya’nın minberine kılıçla çıkan Erbaş, İsrail’e meydan okudu: Zalimler mutlaka yenileceklerdir

Tahran’da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden Hamas’ın siyasi lideri İsmail Haniye için Ayasofya Cami’inde de gıyabi cenaze namazı kılındı. Minbere kılıçla çıkan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bizzat İsmail Haniye’nin adını zikrederek dua etti, « Zalimler her ne kadar kendilerini güçlü zannetseler de mutlaka yenileceklerdir, mutlaka mağlup olacaklardır » dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Ayasofya Camii’nde cuma namazı kıldırdı. İsmail Haniye için gıyabi cenaze namazına da imamlık eden Erbaş cuma hutbesini elinde kılıçla okudu.

HANİYE İÇİN AYASOFYA’DA GIYABİ CENAZE NAMAZI

Haniye’nin Katar’ın başkenti Doha’daki cenaze töreni sırasında Türkiye’de çok sayıda camide olduğu gibi Ayasofya Cami’inde de dua edildi, gıyabi cenaze namazı kılındı. Ayasofya minberine bir kez daha kılıçla çıkan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, « Önceki gün zalimlerin kurmuş oldakları kahpece tuzak neticesinde şehit olan Filistin davasının unutulmaz önderlerinden İsmail Heniyye kardeşimizin ruhunu şad eyle Yarabbi, mekanını cennet eyle Yarabbi » diye dua etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.