ABD ateşe benzin dökmeye devam ediyor « HABER PRESSE

3 Ağustos 2024 - 20:07

ABD ateşe benzin dökmeye devam ediyor

Son Güncelleme :

03 août 2024 - 5:48

Hak geldi batıl zail oldu
ABD ateşe benzin dökmeye devam ediyor

ABD, olası bir İran saldırısına karşı İsrail’e ilave askeri destek göndermeye hazırlanıyor. Konuyla ilgili bir değerlendirmede bulunan Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, İsrail’e hem teçhizat hem de personel göndereceklerini ifade etti.

ABD Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Pentagon’un, olası bir İran saldırısına karşı israile ilave askeri destek göndermeye hazırlandığını bildirdi.

CNN yayınına konuk olan Kirby, Orta Doğu’da artan gerilimi ve ABD yönetiminin reaksiyonunu değerlendirdi. ABD Başkanı Joe Biden’ın dün İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesinde « İran tehdidine karşı İsrail’e ilave askeri destek gönderilmesi » konusunu da ele aldığını hatırlatan Kirby, İsrail’in güvenliği konusundaki hassasiyetlerini tekrarladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.