Kadıköy’de tarihi imza! Mourinho, resmen Fenerbahçe’de « HABER PRESSE

5 Haziran 2024 - 05:39

Kadıköy’de tarihi imza! Mourinho, resmen Fenerbahçe’de

Son Güncelleme :

03 juin 2024 - 7:14

Hak geldi batıl zail oldu
Kadıköy’de tarihi imza! Mourinho, resmen Fenerbahçe’de

Dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho, Ülker Stadı’nda binlerce taraftarın katılımıyla düzenlenen törenle kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı.

Fenerbahçe İstanbul’a getirdiği yeni teknik direktörü Jose Mourinho için binlerce sarı-lacivertli taraftarın katılımıyla Ülker Stadı’nda imza töreni düzenledi. Mourinho, coşkulu törenle kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı.

19.07’DE TARAFTARIN ÖNÜNE ÇIKTI

 Fenerbahçe Bakanı Ali Koç ve teknik direktör Jose Mourinho, 19.07’de sahaya çıktı. Tribünleri dolduran taraftarlar meşaleler yakarak, Mourinho lehine tezahüratlarda bulundu.

İMZAYI ATTI, TARAFTARIN ARASINA KARIŞTI

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, sözleşmeyi imzalamadan önce taraftarlarla bir araya gelerek formalarını imzaladı ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra başkan Ali Koç ile birlikte sözleşmeyi imzalayan Mourinho, bu imzanın ardından tribünleri selamlayarak taraftarların arasına karıştı. Portekizli teknik adam, sarı-lacivertli taraftarla fotoğraf da çektirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.