»İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR » « HABER PRESSE

31 Mayıs 2024 - 08:05

 »İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR »

Son Güncelleme :

28 mai 2024 - 20:05

Hak geldi batıl zail oldu
 »İSRAİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR »

Rahmetli Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan ın o sözü hala kulaklarımızda, İsrail ancak güçten ve zordan anlar, konuşmaktan anlamaz’ demişti.Nihayetinde bu gün gazzede yaşananlar bunun açıkça göstergesidir.

Müslüman ülkelerin korkak ve koltuk sevdalısı liderlerinin yaptığı tesirsiz açıklamalar ve kınamalara rağmen,işgalci israil katliamlarına her geçen gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tüm dünyanın gözünün önünde yaptığı katliamları meşrulaştırarak bir dahaki katliama yeşil ışık yakan işgalci israil yönetimi Büyük şeytan ABD nin ve işbirlikçi avrupa devletlerinin desteğiyle müslüman kanı dökmeye devam ediyor.

Ne yazıkki buna karşı duracak bir tane islam ülkesi yok .2 milyarlık bir nufusa sahip islam ülkeleri ,hala sessiz hala kör , hala dilsiz , hala umursamazlar.Korkarızki bu ateş sadece gazze ile filistinle sınırlı kalmayacak.İşte ozaman dizimizi dövmektense Katil işgalci israile karşı harekete fiilen geçmek gerekmektedir.

Biz kimseyle savaşalım demiyoruz. Savaştan değil barıştan yanayız, fakat İsrail’in dini bu, o adamları dininden vazgeçiremezsiniz, Savaşarak büyük İsrail’i kuracaklarına iman edenlere anladıkları dilden konuşmak zorundasınız..

Numan SARICA

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.