Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz « HABER PRESSE

20 Eylül 2024 - 04:13

Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz

Son Güncelleme :

15 mai 2024 - 7:47

Hak geldi batıl zail oldu
Kurdukları tuzakları yerle bir edeceğiz

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, « Kimler, terör örgütleri ve onların uzantılarıyla, organize suç örgütleriyle bir olup, FETÖ taktikleriyle Sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve siyasilerimize, sosyal medya destekli ‘oyun kurmaya’ çalışıyorsa; onların oyunlarını da kurdukları tuzakları da yerle bir edeceğiz. » dedi

« Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak »

Hangi kurum içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, hükümete ve siyasilere yönelik yapılanma varsa, sonuna kadar gidip, o yapıları tespit edip adalete teslim edeceklerini belirten Bakan Ali Yerlikaya, şöyle devam etti:

« Mülkiye Müfettişlerinin ilgili raporu kısa süre içinde tamamlanacak. Atılan her adımı, telefon kayıtlarını tek tek inceliyorlar. Hazırlanan bu raporu en ince ayrıntısına kadar kamuoyu ile de paylaşacağız. Ve gereğini yapacağız.

hp

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.