Türk savunma sanayiinin en önemli vitrini yenileniyor « HABER PRESSE

6 Temmuz 2024 - 01:16

Türk savunma sanayiinin en önemli vitrini yenileniyor

Son Güncelleme :

01 juillet 2024 - 23:10

Hak geldi batıl zail oldu
Türk savunma sanayiinin en önemli vitrini yenileniyor

Dünyanın önde gelen savunma sanayii etkinliklerinden Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı (IDEF), ziyaretçilerini bu yıl yeni konseptiyle ağırlayacak

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı (TSKGV) Genel Müdürü Bilal Topçu, TSKGV’nin milletin öz malı bir vakıf olduğunu belirterek, vatandaşların desteğiyle Türkiye’nin teknoloji yolculuğuna katkı sağlayan birçok ürünün vakıf bünyesindeki şirketler tarafından hayata geçtiğini ifade etti.

« 70 şirketi yöneten büyük bir portföy yöneticisi vakıfız »

« Teknolojik gelişmelere savunma sektörü öncülük ediyor »

Teknolojik gelişmelere savunma sektörünün öncülük ettiğine vurgu yapan Topçu, « Dünyada da birçok teknolojik ürünün önce askeri alanda kullanıldığını daha sonra sivilleştiğini biliyoruz. Çünkü teknolojide ARGE çok önemli. AR-GE harcamaları da özel şirketlerin boynunu bükebilecek düzeylere ulaşıyor. Bu nedenle devletin çok farklı teşvikleri var. » dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.