Saldırıya ugrayan cezaevi aracında Firar eden mahkum suç makinası çıktı « HABER PRESSE

17 Mayıs 2024 - 03:48

Saldırıya ugrayan cezaevi aracında Firar eden mahkum suç makinası çıktı

Hak geldi batıl zail oldu
Saldırıya ugrayan cezaevi aracında Firar eden mahkum suç makinası çıktı
Son Güncelleme :

15 mai 2024 - 18:47

Eure de bu sabah saatlerinde 2 memurun ölümüyle sonuçlanan cezaevi ring aracı saldırısı sonrasında firar eden mahkumun Muhammed Amra olduğunu açıklandı. En son geçtiğimiz Cuma günü 18 ay hapis cezasına mahkum edilen ve suç dünyasında “Sinek” lakabıyla anılan Muhammed Amra’nın çeşitli suçlardan 13 kez ceza aldığı ortaya çıktı.

Bugün saat 11.00 sularında  Normandiya Bölgesi’nde Eure ili sınırları içinde A154 karayolunun Incarville mevkiindeki otoyol paralı geçiş noktasında meydana gelen saldırı şoke etti.

İki memurun hayatını kaybettiği, 3 memurun da yaralandığı silahlı saldırıya uğrayan cezaevi ring aracında bulunan mahkumun 30 yaşındaki Muhammed Amra olduğu açıklandı

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan açıklamada, suç dünyasında « Sinek » lakabıyla bilinen Muhammed Amra’nın en son geçtiğimiz Cuma günü hırsızlık suçundan 18 ay hapis cezası aldığı belirtildi. Farklı suçlardan daha önce 13 sabıka kaydı bulunduğu ifade edilen Amra’nın « cinayete teşebbüs » suçlamasıyla hakkında açılan soruşturma kapsamında bugün Evreux’den Rouan’a götürülmek üzere araca alındığı bildirildi. Adeta bir suç makinası olduğu belirtilen Amra’nın uyuşturucu ticaretinden adam öldürmeye, gasptan hırsızlığa kadar birçok suça karıştığı kaydedildi. 

Paralı geçiş noktasında maskeli ve ağır silahlı 4 kişinin saldırısı sonrasında araçtan çıkan « Sinek » lakaplı Amra’nın saldırganlarla birlikte kayıplara karıştı. 

BFMTV’ye konuşan Amra’nın avukatı, müvekkilinin geçtiğimiz Pazar günü kaldığı Evreux cezaevinden firar etmeye teşebbüs ettiğini ancak yakalandığını söyledi

hp

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.