Paris’teki Sciences Po Üniversitesi’nde Filistin yanlısı gösteriler sürüyor « HABER PRESSE

15 Mayıs 2024 - 07:39

Paris’teki Sciences Po Üniversitesi’nde Filistin yanlısı gösteriler sürüyor

Hak geldi batıl zail oldu
Paris’teki Sciences Po Üniversitesi’nde Filistin yanlısı gösteriler sürüyor
Son Güncelleme :

13 mai 2024 - 19:46

Fransa’nın en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde (Sciences Po) Filistin yanlısı protesto gösterisi düzenleyen yaklaşık 300 öğrenci, ‘Savaş değil soykırım’ pankartı açarak, gözaltına alınan öğrencilerin serbest bırakılmasını talep etti. Fransa’daki üniversitelerde başlayan ve Avrupa’daki üniversitelere yayılan Filistin yanlısı gösteriler devam ediyor

ABD’deki üniversitelerde başlayan ve Avrupa’daki üniversitelere yayılan Filistin yanlısı gösteriler devam ediyor. Fransa’nın en prestijli eğitim kurumlarından biri olan Paris Siyasal Bilimler Enstitüsü’nde (Sciences Po) öğrenciler bugün de çadır kurup eylem yaptı. Göstericilere müdahale eden polis, okulun girişini kapatarak öğrencilerin okulun içerisine girmesine engel oldu.

HP

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.